_DSC9830437 copyDet er ingenting som gleder meg mer enn å se folk ha mindre vondt, oppleve mindre stress, og å ha større glede av livet. Fordi etikk er veldig viktig for meg, har jeg stadig sett etter måter å forbedre min praksis på. Har forskning vist at mine ideer har vært feil, har jeg begynt på nytt med blanke ark og søkt andre steder etter ny forståelse.

Jeg er diplomert shiatsuterapeut fra Axelsons Gymnastiska Institut (siden 2002), og akupunktør fra Nei Jing Skolen (siden 2007). Siden har jeg studert shiatsu i Stockholm, Oslo, New York, London og Wien og har vært i aktiv dialog med et internasjonalt miljø av smertevitere, kliniske nevrologer, massasjeterapeuter og fysioterapeuter siden 2008.

I mange år var jeg frustrert over at modellene jeg hadde lært fra kinesisk og japansk medisin ikke var gode nok. Derfor var det avgjørende for meg å forstå hvordan man kan bruke huden som inngang til nervesystemet. I fysioterapien kalles metoden for dermonevromodulasjon, som gir en vestlig medisinsk forklaring på hvordan shiatsu fungerer. Behandlings-prinsippene er også de samme som hos  IASP (International Association for the Study of Pain) og Norsk Smerteforening.

Jeg underviser i shiatsu, dermonevromodulasjon, nevrologisk bevegelsesterapi og i Basic Mindfulness som er spesielt egnet for kroniske smertepasienter. I tillegg til dette er jeg også sertifisert trener i Wudang Praktisk Tai Chi Chuan.

Hjertelig velkommen til god behandling!

Varm hilsen,
Tord Helsingeng

Hvor.

Behandling utføres to steder:

Elverum: St. Olavs gate 3

Oslo: Ullensaker gate 4 på Kampen

Dersom det er nødvendig er hjemmebehandling mulig, samt bedriftsavtale.
Ta kontakt for mer informasjon.

I Oslo:


Vis større kart

 

 

 

«Kurset i smertevitenskap var en fornøyelse hele veien igjennom. Med mange overraskelser, erkjennelser og oppklaring av hva smerte egentlig er for noe.»

Marius Blomstervik, muskel- og leddterapeut

«Tord er en grundig og dyktig underviser som beholder en undrende måte å framstille sin kunnskap på som lokker til tanker og spørsmål rundt temaet som igjen utvider forståelsen og kunnskapen.»

Sindre Vasu Andreassen, yogalærer og terapeut